Välj en sida

Jag vill stolt presentera min nya bok Dyslexi + Styrkor = Sant innehållande:

 

  • Viktigt budskap om det vi kallar dyslexi.
  • Ny teknik – Tillgänglig Text – ljudbok etc i ett!

 

FullSizeRender-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innehåll: Känns så kul att vi efter flera års arbete nu kan presentera boken ”Dyslexi + Styrkor = Sant”. Det är en översikt och sammanfattning över detta viktiga ämnesområdet, dyslexi ur ett större perspektiv. Syftet är att visa på vad som sägs och tycks om styrkor kopplat till det vi kallar dyslexi och att vi är många, fler än jag som pratar om detta.

 

 

 

Ny teknik: Jag kallar boken ”Multibok” för att den  bland annat innehåller en ny teknik som vi skapat för att kunna nå ljudfiler direkt från den tryckta texten. Detta har vad jag erfarit inte gjorts tidigare, men något som jag sedan länge velat se.

Så nu! 🙂

 

Köp boken här!

Skärmavbild 2015-10-31 kl. 12.10.17

 

 

Skärmavbild 2015-10-31 kl. 12.16.02